Over ons

Kom meer te weten over wie wij zijn
en hoe wij te werk gaan.

Wie zijn wij?

Wij zijn Bor Sijbrandij en Chunfan van den Berg. We volgen beide een IT opleiding. Samen vormen wij DoublYou.

Doelen

Ons doel is simpel, het maken van een goede website in een korte tijd.

Diensten

DoublYou houdt zich bezig met alles wat komt kijken bij het maken van een website. Van webdesign tot hosting. Klik hier voor meer informatie.

Onze achtergrond

Wij kennen elkaar van de middelbare school; het Hyperion Lyceum. Tijdens het eerste jaar van onze studie ontstond het idee voor DoublYou. Beide volgen wij een universitaire IT studie en hebben hierdoor al ervaring met het bouwen van websites en webwinkels. Het leek ons interessant om deze aspecten van onze studies te kunnen toepassen in de praktijk. Het idee werd in het begin van het tweede studiejaar concreet en leidde tot het maken van onze eigen website. 

Bor SijBrandij

Chunfan van den Berg

Ik ben Chunfan, 19 jaar en woon in Amsterdam. Momenteel ben ik tweedejaars Informatiekunde student aan de Universiteit Utrecht. 

Mijn interesses liggen van jongs af aan al bij alles wat met apparaten te maken heeft. Toen ik twaalf jaar oud was maakte ik mijn eerste game in GameMaker samen met een goede vriend. op latere leeftijd begon ik met het maken van websites. Sinds ik op de universiteit zit krijg ik veel vragen over mijn studie en of ik een website wil bouwen. 

Steeds meer vrienden en familie kregen interesse in een website en dit heeft ertoe geleid dat ik samen met Bor DoublYou ben gestart. 

Geïnteresseerd in een website? Neem contact met ons op.